7 de juny del 2020

Els mitjans de comunicació publiquen que hem estat guardonats!

Avui els mitjans 
de comunicació ja publiquen que hem estat guardonats amb el Premi Josep Anselm Clavé 2019 pel nostre programa 125 anys Francesc Civil Castellví.

Ahir ja vam publicar una entrada sobre el premi amb el que hem estat distingits Premi Josep Anselm Clavé 2019 gràcies a la tasca de recuperació i revalorització dels compositors catalans, la qual cosa és una gran responsabilitat. Aquest guardó és per a nosaltres un gran orgull i ens anima a continuar amb aquesta tasca i seguir el camí que ja vam iniciar fa un temps de la mà del nostre actual director Martí Ferrer i Bosch.


Podeu trobar més informació als següents links: 

El Punt avui : La Polifònica de Girona, premi Anselm Clavé

El Diari de Girona: Premi Josep Anselm Clavé per a la Capella Polifònica

Empordà.info: Premi Josep Anselm Clavé per a la Capella Polifònica 

Enderrock: 440 Clàssica & Jazz s'endú el Premi Clavé 2019 de Comunicació

Volem agraïr als mitjans de comunicació que s'hagin fet ressò del nostre premi Josep Anselm Clavé 2019. 


4 comentaris:

  1. Enhorabona ESPORTISTES !!!!!, segons el Diari de Girona la noticia esta en la secció de sports.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Enhorabona ESPORTISTES !!!!!!, segons l'Empordà,la noticia esta en la secció d'esports
    Empordà » Esports

    Premi Josep Anselm Clavé per a la Capella Polifònica
    ?La coral gironina ha estat reconeguda amb el guardó al Millor Programa pels concerts per commemorar el 125è aniversari de Francesc Civil

    La Capella Polifònica de Girona ha guanyat el premi Josep Anselm Clavé de Cant Coral al Millor Programa de Música Coral Catalana. La formació gironina ha estat reconeguda, d'entre les set propostes finalistes, pels concerts amb música de Francesc Civil que va oferir a Granollers i Girona per commemorar el 125è aniversari del compositor. En la seva categoria, competia amb referents del cant coral com el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana o la Coral Sant Jordi, per exemple.

    L'entrega dels guardons que organitza el Moviment Coral Català per difondre els millors treballs del sector es va haver de fer en una gala virtual emesa ahir des de Youtube a causa del coronavirus, després haver-se posposat el passat 14 de març.En el seu discurs d'agraïment, el director de la Capella Polifònica de Girona, Martí Ferrer, va reivindicar la recuperació i revalorització dels compositors catalans com una «gran responsabilitat» dels directors i cors catalans, i va lloar Civil com compositor de gran qualitat.

    El programa mereixedor del guardó va ser el del concert de Nadal de la Polifònica del 2019, que incorporava algunes obres del compositor que no havien estat mai interpretades a Catalunya, avançant-se al 125è aniversari del naixement de Francesc Civil.

    Estrenat a la catedral de Girona davant d'uns 500 assistents, i interpretat després en part a Granollers, el programa també s'havia de recuperar en algunes de les actuacions que la coral tenia previstes en els darrers mesos, com el concert de Música Sagra de Girona, a Temps de Flors o a Castelló d'Empúries.

    D'altra banda, la Capella Polifònica fa mesos que treballa en un «ambiciós projecte» per Nadal, un espectacle que combinarà teatre i música per explicar el naixement de Jesús, segons detallen fonts de la formació.

    La producció, que si tot va bé s'estrenarà a la nau central de la catedral al desembre, comptarà amb actors, solistes vocals i un organista, i s'hi podrà escoltar música de tots els temps, de Joan Cererols (1618-1680) a nova música escrita durant els mesos de confinament.

    Així mateix, durant el pròxim curs la coral preveu presentar una nova secció infantil, GiroNins, oberta a infants de les comarques gironines d'entre quatre i setze anys.

    ResponElimina
  4. Gràcies Josep!, ben mirat, això de cantar,es podria considerar un esport de risc en el moment que ara ens trobem ;-)

    ResponElimina