26 de juny del 2014

Propostes engrescadores pel proper cursL’activitat de la Capella Polifònica de Girona s’estructura com la d’un curs escolar, i normalment, sempre es fa una reunió de valoració de la feina feta i una presentació de la que tenim pel nou curs, que enguany començarem el 2 de setembre.
Aquest any ens hem de felicitar per haver assolit la fita que el nostre director s’havia plantejat, la qual cosa ha estat possible per la feina feta als assajos i l’estudi a casa.
En Joan Asín, ens va presentar les propostes pel proper curs, que són molt engrescadores:
Comencem escalfant motors amb unes “colònies musicals” o assaig intensiu de cap de setmana, per situar-nos i reprendre així l’activitat que ens espera: diferents concerts de la Missa de Schubert amb acompanyament orquestral, l’intercanvi amb l’Orfeó Català, primer a l’Auditori de Girona i tot seguit al Palau de la Música Catalana, el Concert de Nadal ... tot plegat ho anirem explicant al llarg de properes entrades ... 

I com tot bon final de curs ... també varem fer un sopar, per poder comentar tot el que hem fet i tot el que tenim per endavant!!!!  PS: Per veure més fotografíes aneu a "Retrats de memòria".Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada