14 de desembre del 2015

Punt i final al Projecte Missa de Schubert


Tal com ja us hem estat anunciant en les entrades anteriors, aquest ha estat un cap de setmana intensiu de Missa de Schubert.
Hem culminat les dues últimes actuacions del que hem anomenat “Projecte Schubert” i que ens ha ocupat una bona temporada de feina, amb estudi i assajos extres i intensiu nomes dels cors, amb l’orquestra i solistes, a Girona, a Banyoles, a Sant Cugat i a Olot. Us hem anat informant de tot i ara hi posem el punt final.
Els dos concerts han seguit el format de Girona, primer la Missa i de bis “El Danubi blau”, peces que han fet les delícies del nombrós públic assistent.

Gràcies a tots els que han participat en el projecte tant cantaires com públic. Ha estat un plaer poder compartir amb tots una fita d’aquesta magnitud.

I finalitzem amb aquella “tristor” de final d’un esforç i d’una fita, però amb l’alegria de la feina ben feta i preparats per assumir nous projectes.

Malgrat que estem parlant de finals no penseu que hem acabat la nostra activitat. Recordeu que el proper dia 22 tenim una nova cita: el concert de Nadal, a les 20h a l’Auditori Mestre Viader. No falteu!


PS: Per veure més fotografíes aneu a "Retrats de memòria" i també podeu veure notícies a "Hemeroteca"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada