16 de març del 2016

"Tenim molta feina! A treballar!"

Dirigir la Polifònica de Girona és un repte que em fa una il·lusió molt especial per moltes raons personals, musicals i alguna de sentimental.

M'imposa un gran respecte dirigir la formació que el proper curs farà 60 anys va fundar Josep Viader i Moliner, aquell director que quant jo cantava a la Coral Saba Nova m'impressionava tant pel control que exercia sobre el cor, sobre tots i cada un dels cantaires, la seva comprensió de l'obra i la claredat i precisió del seu gest.

Espero estar a l'alçada de les expectatives que els cantaires tenen en el nou director. Espero estar a l'alçada de les meves pròpies expectatives i idees per aquesta coral. Però sobretot espero ser un digne successor del que ha estat el millor director coral del s.XX de Girona i la província.

No cal dir que també tinc present als qui el van succeir: Frederic Pujol, Jordi Bernardo, Martona de Girona, Pere-Mateu Xiberta i Joan Asin Prades . Cada un d'ells, en la seva mesura, han contribuït a la construcció d'aquest instrument que ara se m'ofereix perquè treballi i faci meu.

Moltes gràcies Polifònica per la confiança, tenim molta feina! A treballar!Martí Ferrer i Bosch 
Director de la Polifònica de Girona  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada