27 de setembre del 2016

Soc molt afortunatEl 1991 vaig participar a la meva primera Setmana Cantant de l' European Choral Association - Europa Cantat, va ser a Bruges (Flandes). Allà vaig coneixer l'estimada i enyorada Monique Lessen, però sobretot allí vaig descobrir In convertendo dominus de Jules van Nuffel. Des d'aleshores he estat esperant l'oportunitat per fer-la cantar.
Ara, 25 anys després, soc molt afortunat, estic dirigint el cor que estic segur gaudirà i farà gaudir cantant aquesta obra. Amb la Capella Polifònica de Girona treballarem aquesta obra magnifica d'un compositor desconegut però brillant.
Jo m'ho estic passat molt bé treballant aquesta obra amb aquest cantaires i m'agradaria pensar que avui i cada dimarts després de l'assaig els cantaires de la Polifònica de Girona marxen de l'assaig com diu John Rutter.


 La importancia del coro- Jhon Rutter 

Martí Ferrer Bosch 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada