20 d’abril del 2017

Petit resumEls dies passen i malgrat no anem penjant entrades no vol dir que no estiguem fent res. Així doncs ha arribat el moment de fer un petit resum del que hem fet, fem i farem.

En el que portem de curs des de que el varem iniciar al setembre, hem participat en la celebració de la Missa Solemne de Sant Narcís el dia 29 d’octubre.

Al novembre vam anar fins a Camprodon, on va tenir lloc el XV Aplec Coral de la FCEC, que va finalitzar amb un concert comú a les 6 de la tarda a la Parròquia de Santa María.
 
Al desembre vam oferir els tradicionals concerts de Nadal, a l’Auditori Mestre Viader de la Casa de Cultrua i a les Germanetes del Pobres. Aquest mes també vam enregistrar “El noi de la Mare”, que es va utilitzar en les escenes finals del Pastorets de Girona.


Al febrer del 2017 vam participar en el concert homenatge al Mestre Viader que va oferir la Cobla Ciutat de Girona a l’Auditori de Girona, cantant amb ells peces del Mestre: Somniant; Dolcesa; Palamós, vila bonica i La Sardana eterna.

Per últim aquest mes d’abril hem actuat en el concert de música sacra que cada any organitza la Junta de Confraries de la Setmana Santa de Girona a l’esglèsia del Mercadal, juntament amb el Cor de Cambra de Girona, la Coral Xàntica i el Cor Maragall.Actualment estem treballant en la celebració del nostre 60è aniversari, i ho fem amb dos actes: el primer una conferència a la Casa de Cultura el dia 2 de juny i el segon, un concert que oferirem el dia 3 de juny a l’Auditori de Girona i en el que si ets antic cantaire i vols participar-hi, pots fer-ho!.

Plans de futur: la commemoració del centenari del naixement del Mestre Viader, però no us avançarem gaires coses ...

Ja veieu que no estem ni callats ni parats, aneu entrant al nostre blog i us mantindreu informats.

PS: Per veure fotografíes podeu anar  a "Retrats de memòria"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada