27 de novembre del 2018

Moltes i moltes gràcies!






Ser un cor no professional vol dir que hi ha molta il·lusió... però una gran manca de recursos. 
Això vol dir que moltes de les coses que son visibles al públic són el resultat de la dedicació desinteressada d’algú.
L’entrada d’avui va dirigida a agrair aquesta dedicació. 
Primer de tot als cantaires que formem el cor i al director Martí Ferrer, perquè venir a assajar cada dimecres de ¾ de 10 a ¾ de 12 de la nit, és un esforç important, però que es veu recompensat pel que cantar i formar part de la Capella Polifònica de Girona, ens aporta.
Segon, cal agrair la predisposició de tots els cantaires a assumir tasques que van més enllà de cantar. Poden ser tasques puntuals com ara en Jordi Bernardo,  que és un més, però sempre està ben disposat a donar suport quan es necessita a nivell de direcció. O bé poden ser tasques més fixes, realitzades per la Junta:  Presidenta, Esperança Pèlach a càrrec de la representació;  Secretària, Imma Quer portant el govern de l’entitat amb tota la feinada de papers que comporta; Tresorer, Francesc Pèlach a càrrec dels comptes i les Vocals: Anna Römer, adjunta a secretaria; Anna M Viader, memòria històrica; Cristina Soler, regidora, disseny gràfic; Isabel Lisnier i Natàlia Donato a càrrec de les xarxes socials.
Un apartat especial el volem dedicar als familiars de cantaires i no només per venir de públic i ser els nostres “crítics” i la nostra claca gratuïta particulars, sinó també perquè ens fan una gran feina, la de fer-nos fotos! Gràcies a això podem fer una part important d’aquest blog, evidentment que totes les fotos de concerts que podem ensenyar-vos són gràcies a ells i això ens ajuda a guardar la memòria visual de la nostra entitat. Tenim a uns quants de molt fixos i incondicionals, com en Joan M Soler, en Jordi Vidal i en Josep Plantalech, que aquesta vegada ens ha fet un muntatge, que us posem tot seguit i com a mostra de la seva important tasca. 
MOLTES i MOLTES GRÀCIES!  


 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada