6 de desembre del 2018

Un llaç de Nadales

El  proper dia 22 de desembre a les 12 del migdia, sota el nom Un Llaç de Nadales, la Capella Polifònica de Girona oferirà  el tradicional concert de Nadal d’una manera diferent i amb dos objectius clars: acostar les nadales als gironins i fer un acte solidari en record  dels presos i exiliats polítics catalans que aquestes dates no són a casa.
El concert s’ha plantejat com un recorregut a peu, en forma de llaç  pels carrers de Girona: 1. Plaça Marquès de Camps; 2. Carrer Grober / carrer Nou; 3. Plaça del vi; 4. Plaça de l’oli; 5. Carrer Argenteria; 6. Plaça Sant Agustí / C. Anselm Clavé i 7. Plaça del Lleó. En cadascuna d’aquestes ubicacions, la coral oferirà un petit concert de peces tradicionals d’arreu del món acompanyades de la lectura de diversos textos.
En aquestes dates de Nadal i amb aquest acte, la Capella Polifònica de Girona vol deixar palès el seu compromís a fomentar valors que no s’haurien de perdre mai, com ara els valors de respecte al pluralisme polític, religiós, cultural i ideològic d’una manera cívica i pacífica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada