10 de juny del 2019

8 de Juny - Jornada Lúdic- assembleària

A diferència d'altres anys, el dia de l`assemblea ordinària de la Capella Polifònica de Girona, també el varem aprofitar per realitzar tota una jornada Lúdic-formativa. 
Totes les activitats programades les varem realitzar als bonics espais del Monestir de Sant Daniel de Girona. 
El dia va començar amb una proposta d'un taller per millorar en la qualitat del projecte que estem treballant. Així doncs, varem estar sota la direcció d'en Josep Vila i Casañas (el compositor del Te Deum) i varem treballar exhaustivament la seva obra. 
Cal també fer referència a en Claudi Suzin  que ens va acompanyar al piano amb la professionalitat que el caracteritza i evidentment, el nostre director Martí Ferrer.   

A continuació varem dinar al menjador de l'hostejaria tots plegats a on varem gaudir d`un bon ambient, ple d'anècdotes divertides i bromes que ens varen provocar somriures d'aquells que s'encomanen. 

La sessió de la tarda continuà amb els debats  que es tenen habitualment en les assemblees ordinàries, posant en comú opinions i punts que calia revisar i modificar. 
Per concloure la jornada varem fer un petit concert a l'església del Monestir després de les vespres i varem donar per finalitzat un dia molt profitós per la Capella Polifònica de Girona.

Resumint, els espais del Monestir de Sant  Daniel varen ser un entorn de reflexió, d'intercanvi d'opinions, de diàleg, de coneixença, de treball, de molts somriures, ganes de passar-ho bé... més enllà del que ens uneix que és la música. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada