6 de juny del 2020

Premi Josep Anselm Clavé 2019

El nostre programa 125 anys Francesc Civil Castellvísubvencionat per la Diputació de Girona, ha estat premiat en la categoria de Millor programa de música coral catalana.  Aquest premi reconeix la millor elecció de programa, exclusivament de música coral catalana, per a un concert, producció o espectacle estrenat el 2019.

Dissabte 6 de Juny es va fer entrega del premi a la gala virtual que es va emetre a través del canal de YouTube del Moviment Coral Català. 

La Federació de Cors de Clavé i el Moviment Coral Català organitzen i atorguen anualment els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya. 

Creats el 2019 amb l'objectiu de difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral a Catalunya.

La Capella Polifònica va presentar-se juntament amb altres propostes de corals consolidades dins el mon coral Català com ara la Coral Sant Jordi, el cor de Cambra i el cor Albada de l`agrupació Cor Madrigal o el cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. 

El jurat encarregat de valorar totes les propostes va estar format, en aquesta edició, pels prestigiosos professionals vinculats al món coral: Mireia Barrera (directora), Elisenda Climent (editora musical), Enric Giné (tècnic de so), Anna Gorchs (periodista) i Bernat Vivancos (compositor).

La Capella Polifònica de Girona va fer l'estrena completa de la producció "125 anys Francesc Civil Castellví" a la Catedral de Girona acompanyats amb l`instrument del que fou organista Francesc Civil. Mes de 500 persones varen omplir la nau de la Catedral per escoltar aquest concert. 

L'atorgament d'aquest premi representa per a nosaltres un motiu d'orgull i ens estimula a continuar treballant en la mateixa direcció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada