7 de febrer del 2021

Al "cafè polifònic" no parem i ens adaptem a tot!

Aviat farà un any que tota aquesta situació va començar. 

En un principi tots vam pensar que seria passatger, cosa d’uns mesos. Tot era buscar tutorials per internet per implementar les tecnologies i les seves eines a la nova situació. 


Avui, davant la impossibilitat de fer reunions presencials per les restriccions derivades del coronavirus, hem optat per celebrar  la primera l’assemblea general  telemàtica de la Capella Polifònica de Girona al nostre "cafè Polifònic". Ha estat tota una experiència per tots nosaltres, però n’estem satisfets perquè hem pogut tractar tots els temes que teníem previstos.   

Al finalitzar la reunió, i per acabar d’una manera distesa aprofitant que s’acosta una de les festes més populars de casa nostra,  hem fet una sessió de fotografia amb un atrezzo Carnavalesc digne de les millors comparses!.  Ben segur que.... el rei de la disbauxa ha estat molt content amb nosaltres!!!😉Així, dia a dia, ens anem adaptant a tot!, seguim i seguirem treballant per tirar endavant nous projectes que ens engresquen. I continuarem amb el nostre "cafè Polifònic", on hi cap el treball coral i jocs i converses que ens fan un grup humà. 

L'entitat continua endavant per poder oferir actuacions per enriquir tot plegat amb els nostres cants!!!

 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada