12 de setembre del 2021

Concert del Gran dia de Girona

Dissabte 11 vàrem oferir el concert del projecte participatiu que ha reunit un total de 118 participants.

Promogut per la nostra entitat i l'Associació de Corals de les Comarques de Girona, sota la direcció de Martí Ferrer i Bosch, ha aplegat a l'Orquestra de Girona, el cor Filharmonia i cantaires individuals, així com els solistes Mireia Tarragó, Maite Mer i Xavier Mendoza, amb Pau Riuró a l'harmònium.

D’una banda, el projecte de recuperació patrimonial portat a terme per Ficta edicions ha suposat la reestrena de l'obra El gran dia de Girona, amb música del Mestre Francesc Civil i lletra de Salvador Sunyer, que ja va ser estrenada per la nostra entitat el 3 de novembre de 1959.

De l’altra, per començar el concert amb un moment de recolliment vam interpretar el Rèquiem de G. Fauré, en una jornada pel record i homenatge pòstum a tots els difunts a causa de la pandèmia.

En un any difícil per al cant coral i el món cultural en general, aconseguir tirar endavant un projecte d'aquest tipus amb gairebé uns 120 participants ha estat tot un repte i culminar-ho en un concert com el que hem viscut aquest dissabte, ha estat un punt i final que ens engresca a continuar endavant amb il·lusió i força.Gràcies a tots els participants en el projecte, al Sr. Antonio Trèmols que ens va cedir la imatge per fer el cartell i també a tot el públic assistent.Podeu veure fotos dels assajos i del concert en el següent link: Fotos Gran dia de Girona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada