12 de setembre 2021

Concert del Gran dia de Girona

Dissabte 11 vàrem oferir el concert del projecte participatiu que ha reunit un total de 118 participants.

Promogut per la nostra entitat i l'Associació de Corals de les Comarques de Girona, sota la direcció de Martí Ferrer i Bosch, ha aplegat a l'Orquestra de Girona, el cor Filharmonia i cantaires individuals, així com els solistes Mireia Tarragó, Maite Mer i Xavier Mendoza, amb Pau Riuró a l'harmònium.

D’una banda, el projecte de recuperació patrimonial portat a terme per Ficta edicions ha suposat la reestrena de l'obra El gran dia de Girona, amb música del Mestre Francesc Civil i lletra de Salvador Sunyer, que ja va ser estrenada per la nostra entitat el 3 de novembre de 1959.

De l’altra, per començar el concert amb un moment de recolliment vam interpretar el Rèquiem de G. Fauré, en una jornada pel record i homenatge pòstum a tots els difunts a causa de la pandèmia.

En un any difícil per al cant coral i el món cultural en general, aconseguir tirar endavant un projecte d'aquest tipus amb gairebé uns 120 participants ha estat tot un repte i culminar-ho en un concert com el que hem viscut aquest dissabte, ha estat un punt i final que ens engresca a continuar endavant amb il·lusió i força.Gràcies a tots els participants en el projecte, al Sr. Antonio Trèmols que ens va cedir la imatge per fer el cartell i també a tot el públic assistent.Podeu veure fotos dels assajos i del concert en el següent link: Fotos Gran dia de Girona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada