31 de desembre del 2013

Ens heu mostrat que la MÚSICA ÉS VIDA!

Com ja és tradició per aquestes dates, divendres 27 de desembre varem oferir el concert de Nadal a les Germanetes del Pobres de Girona.

Aquest és un espai on sempre ens sentim esperats i molt ben rebuts, a més, poder cantar de nou les peces de Nadal és tot un plaer que compartim amb les germanes, residents, familiars, amics i tots aquells que venen a sentir-nos.

Preparar un concert representa hores d'assajos i estudi, que els cantaires fem amb il·lusió, per això, paraules com les que ens van dirigir, ens animen i ens fan sentir que tot l'esforç fet val la pena, i a més ens fan saber que hem transmès allò que ens fa cantar i estimar la música.

Aquí teniu l'emotiu agraïment rebut després del concert:

- "Us voldríem donar les gràcies perquè tot i que sóm persones grans, hi ha un gust… hi ha una sensibilitat, com perquè hi hagi silenci. La gent escoltava… això és bo… això ens fa be a tothom… perquè el vostre cant ens dona qualitat de vida.

 Avui hem escoltat un concert a on s`ajunten dues coses molt importants, que són la bellesa i l’harmonia, i vosaltres amb tota senzillesa ens heu mostrat que la MÚSICA ÉS VIDA.

Per tot plegat moltes gràcies!."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada