24 de febrer del 2014

Tornem al Palau de la Música Catalana !!!




El passat diumenge 9 de Febrer, convidats per l`Orfeó Català, membres de la junta de la nostra entitat van assistir al concert de cloenda del segon cicle del projecte “Xarxa Coral”. El motiu fou que la Capella Polifònica de Girona és una de les dues entitats escollides per participar en el tercer cicle que es prepara per al proper curs. 

El projecte "Xarxa Coral"' s'organitza amb la intenció d'establir nous vincles i relacions amb altres cors del país. Així, amb aquest intercanvi tindrem la gran oportunitat de sentir a l'Orfeó Català en un concert a Girona i després nosaltres, conjuntament amb ells i una altra coral, podrem interpretar el nostre repertori al Palau el diumenge 16 de novembre.
No cal dir que és una gran noticia. Tornar a cantar al Palau de la Música és un premi per l`esforç que hi posem a cada assaig per fer-ho millor. Hi treballarem amb molta il·lusió!!!

A més enguany la Capella Polifònica de Girona fa 45 anys que va cantar per primera vegada a l`escenari del Palau de la Música Catalana (16/03/1969). Al llarg de la seva història hi ha realitzat 5 concerts, oferint repertoris variats.  

Nosaltres ja tenim les dates reservades ... i vosaltres?
Us hi esperem!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada