20 d’octubre del 2014

Crònica del Cicle Coral de les Comarques Gironines



Diumenge 19 d’octubre, a l’església dels Caputxins d’Olot va tenir lloc el  2n concert del Cicle Coral de les Comarques Gironines organitzat per la FCEC amb l'actuació del Cor Juvenil Gaia, la Coral Cypsella, la Capella Polifònica de Girona i el Cantabile Cor de Cambra.

El Cantabile Cor de Cambra i nosaltres varem aprofitar el matí per fer una de les jornades d'assaig conjunt, sempre és engrescador sentir la companyia d'unes veus que es van agermanant tant en la música com en la gresca!
A la tarda, ja al concert, en la nostra participació conjunta amb el Cantabile varem interpretar peces com  "Beati quorum" i "Pater Noster" d'Stanford i "Ave Maria" de Franz Biebl.
També es van poder sentir, entre altres,  "Anda Nature Smiiled" d'Allen Koepke i "The Echoing Green" de Bob Chilcott interpretades pel Cor Juvenil Gaia, i "La Gavina" amb l'arrenjament de Custems-Cirés i "El cavaller de Girona" de Monti Galdon interpretades per la Coral Cypsella. 
Finalment tots junts varem interpretat "El Cant de la Senyera"
 
Novament, la trobada coral de la FCEC, ens va permetre gaudir d'una entretinguda vetllada musical i de la bona companyia dels altres cors de la Federació.



I ja només ens queda el tercer i últim concert del Cicle Coral. Ja anem de camí cap a Sant Feliu de Guíxols ... el 30 de novembre!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada