1 d’octubre del 2014

El nom que ostenteu...



“... Encara, però, voldria parlar-vos del nom que ostenteu de -Capella Polifònica- certament el títol vos honra, si bé us compromet per acomplir grans tasques...”. (Mestre Civil)

La Capella Polifònica de Girona va ser fundada pel Mestre Josep Viader el curs 1956-57, dins l`associació Música de Girona i continua present en la vida musical de la ciutat de Girona i les comarques, escampant els seus cants arreu.

El seu marc d’actuacions està reconegut en tots els àmbits, nacional i internacional i el seu extens repertori comprèn des del cant gregorià fins a la música contemporània.

Està vinculada a la Diputació de Girona i també és membre de la Federació Catalana d’Entitats Corals i de la Federació Europea Cantat.

Ha col·laborat amb directors tant coneguts com Edmon Colomer, Michel Corboz, Antoni Ros Marbà, Laszlo Heltay, John Rutter, Josep Prats, entre d’altres i amb orquestres com l`OBC o l`orquestra de Cambra de l`Empordà.

Participa activament  en la vida musical de la ciutat, els projectes participatius de l`Obra Social “La Caixa”, entre d`altres. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada