14 de gener del 2015

Fem un resumEl dia 4 de desembre de 2013 ens varem decidir a iniciar aquest blog.
Varem començar parlant-vos del nostre fundador el Mestre Josep Viader i de l’essència de la Polifònica i a partir d’aquesta petita presentació heu pogut compartir amb nosaltres moments com la nostra participació en les activitats de la FCEC, Federació Catalana d’Entitats Corals, de la qual en som membres des de l’any 1966. Així doncs hem format part del Cicle Coral de les Comarques Gironines 2013 que ens va agermanar amb la Coral Sta. Cecília de Sta. Cristina d’Aro i el Cantábile Cor de Cambra d’Olot. El Cicle de l’any 2014 ens va agrupar amb la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols, el Cor Juvenil Gaia i el Cantábile Cor de Cambra. Tot plegat ens ha permès oferir concerts a Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Olot i Girona. També hem participat en el XIIIè Aplec Coral de les comarques gironines que va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols el 8 de juny.
Us hem portat amb nosaltres a les actuacions tradicionals en la vida coral de la ciutat, els Concerts de Nadal, tant a l’Auditori Mestre Viader com a les Germanetes dels Pobres, el Concert de Música Sacra que es realitza a l’Església del Mercadal i que enguany es va celebrar el 12 d’abril de 2014. La Missa de Sant Narcís, el 29 d’octubre. I aquest any també en el concert-homenatge a Maria Cubarsí pel Girona temps de Flors a les escales de la Catedral el dia 14 de maig.
En aquest període hem tingut el plaer d’actuar 2 vegades al Palau de la Música Catalana, la primera al gener amb la Cobla La Principal de La Bisbal en el concert de cloenda de la celebració del seu 125è aniversari. La segona vegada va ser com a coral convidada, juntament amb el cor l’Aixa, en el Projecte Xarxa Coral que organitza anualment l’Orfeó Català, gràcies al qual també varem tenir l’oportunitat de gaudir de la presència de l’Orfeó a l’Auditori de Girona.
Tota aquesta activitat implica una feina que portem a terme, sota la direcció d'en Joan Asín i sense el qual no seriem on sóm,  i fent assajos setmanals i extraordinaris o caps de setmana intensius com els que hem fet a Banyoles, Olot i Girona mateix. I com que no tot és feina i ens agrada la música però també la gresca, enguany us hem fet una felicitació de Nadal diferent i també us hem ensenyat que tot darrera d’un esforç extraordinari de treball o d’algun que altre concert sempre hi ha els moments d’esbarjo amb dinars de germanor, sopars de germanor, piscolabis de germanor i el que calgui,  ja que al final el més maco de tot és la germanor i ser capaços de compartir amb els altres allò que ens fa feliços: la música i poder cantar!!!
Què ens depara aquest nou període que iniciem?
Nosaltres us anirem informant, no en dubteu ... us animeu a seguir-nos?
Creiem que si, us tenim comptats!! 9.773 visualitzacions al blog, 321 amics al perfil i 196 m’agrada a la fan page de facebook, 246 visualitzacions de la felicitació de Nadal al Youtube!!!

Ens agrada tenir-vos aquí, moltes gràcies i fins ben aviat!!!
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada