16 d’abril del 2015

Integrants del projecte Schubert: Cantabile Cor de Cambra


Com hem anat explicant, compartim el projecte de Schubert amb dues agrupacions més i 5 solistes.

En aquesta i properes entrades, us anirem presentant als integrants del projecte.
Cantabile Cor de Cambra d’OlotVa néixer a Olot l'octubre del 1997, sota la direcció de Joan Asin. El cor va ampliar la seva formació vocal amb Sergi Riera, foniatra i educador de la veu, i va iniciar un treball complementari d'expressió corporal amb les professores Montserrat Mundet i Antònia Rufac. L'any 2002 va passar a formar part, com a membre actiu, de la Federació Catalana d'Entitats Corals. El febrer del 2004 el Cantabile Cor de Cambra es va inscriure als Cursos de Música de Girona i va participar a la Master Class del prestigiós director Cristian Curnyn. L’Octubre de 2008 va participar en una sessió de treball del director Josep Prats amb diferents obres musicals.
El Cantabile Cor de Cambra d’Olot ha participat en diversos Festivals i ha ofert múltiples concerts des de la seva creació fins a l’actualitat. Entre ells destaca la interpretació del Rèquiem de Mozart a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, l’església del Monestir de Banyoles i l’església parroquial d’Olot juntament amb la Capella Polifònica de Girona, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i els solistes Miki Mori, Marta Planella, Salvador Parron i Pau Bordes, sota la direcció de Joan Asin.
També ha interpretat, juntament amb la Capella Polifònica de Girona, l’organista Neil Cowley, els solistes Chantal Botanch, Montserrat Comadira, Jaume Tió i Xavier Mendoza, el Te Deum de Benjamin Britten i la missa en Re major de Dvorák, sota la direcció de Joan Asin, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona i a l’església parroquial d’Olot.
Les col·laboracions amb altres corals la porten a participar, juntament amb la coral Oscense de Osca i l'orquestra de Toulouse en el projecte “Barroc avançat 3.0”  amb concerts a Olot, Osca i Tournefeuille (França), dirigits per Elisenda Carrasco.
A finals de 2013, coincidint amb el seu 15è aniversari, va oferir un concert commemoratiu amb la interpretació d’obres inèdites de mestres de capella de la Catedral de Girona i obres de Handel i Vivaldi amb l’acompanyament d’una orquestra virtual.

http://cantabilecordecambra.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada