21 d’abril del 2015

Integrants del projecte Schubert: Orquestra Simfònica de Sant Cugat

  

Orquestra Simfònica de Sant Cugat



Creada l’any 1990, l’OSSC ha realitzat més de 500 concerts al Teatre Auditori Sant Cugat, seu de l’Orquestra, i altres escenaris del país com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de Congressos de Catalunya, l'Auditori de Barcelona, Teatre Tivoli i Teatre Victòria de Barcelona, Palau Sant Jordi, Santa Maria del Mar, Teatre Fortuny de Reus, Teatre Kursaal de Manresa, Atrium Viladecans, Teatre Zorrilla de Badalona, i a la nau central del temple de la Sagrada Família.
L’any 2010, any del 20è aniversari, l’OSSC ha interpretat obres com: la simfonia nº 2 de J. Brahms, el concert per a dues flautes i orquestra de F. Doppler amb Vincent Lucas i Patricia de No, ballet Petroushka d’Igor Stravinsky, el concert nº 1 per a piano i orquestra de Chopin amb Daniel Ligorio, el ballet “El llac dels cignes” de  TXaikovski amb Angel Corella i la seva companyia de ballet clàssic, el Rèquiem Alemany de J. Brahms amb la coral Càrmina i el Cor Aulos, l’espectacle audiovisual “Els colors de la música”, la gira de concerts de “Valsos i Danses” realitzada a diferents ciutats i l’oratori “El Pessebre” de Pau Casals amb motiu del 50 aniversari de la seva estrena a Acapulco a les ciutats d’El Vendrell, Lleida, Terrassa i a la nau central del temple de la Sagrada família davant 3.500 espectadors.
L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha actuat sota la direcció de Salvador Brotons, Joan Albert Amargós, Donald Appert, David Jiménez, Peter Herbolzheimer, Jordi Piccorelli i Daniel Gil. El director titular és el mestre Josep Ferré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada