14 de juliol del 2017

Final de curs ben carregadet d'activitat!

Ja som al juliol i arriben les vacances d’estiu, ara bé, aquest final de curs arriba ben carregadet d’activitat.

El passat dijous 29 de juny vam anar a l’Estudi 44.1 a Aiguaviva a gravar per a la Cobla Ciutat de Girona,  la sardana “La nina enyorosa” composada per Miquel Serra i Bonal intèrpret de contrabaix, fundador i director amb el seu germà Josep de la Cobla La Principal de Peralada i autor d’obres diverses, entre elles aquesta sardana per a veus mixtes, que sembla ser la primera sardana coneguda d’aquesta modalitat l’any 1902.

Què seria d’un final de curs sense un sopar? Nosaltres el vam fer el dimarts 4 de juliol, com a cloenda del curs i per desitjar-nos un bon estiu.

Les activitats, però encara no havien acabat, faltava participar a l’Aplec de la FCEC, que enguany es va celebrar diumenge 9  de juliol i va ser organitzat per la Coral Polifònica de Figueres, dins del marc de celebració del seu 30é aniversari, un dia treballant repertori amb altres cors i compartint l’experiència de cantar junts. Felicitat als companys de Figueres pel seu aniversari i també per la curosa organització de la trobada.PS: Per veure fotografies podeu anar  a "Retrats de memòria"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada