9 de juny del 2017

Concert commemoratiu 60è aniversari


Dissabte 3 de juny vam posar punt final als actes de commemoració del nostre 60è aniversari amb la celebració d’un concert a l’Auditori de Girona.
Abans de l’inici es va projectar un muntatge d’imatges que representen l’activitat de la coral en aquests 60 anys.


Tot seguit la presentadora de l’acte, la Sra. Núria Donato i Vilanova, va donar pas a la coral.


El concert es va dividir en dues parts sense pausa. A la primera vam interpretar peces que han estat emblemàtiques per a l’entitat. El punt final d’aquesta part va ser “El Mirador” de Josep Vila i Casañas, acompanyada pel pianista Claudi Suzin, qui també ens ha acompanyat vàries vegades i amb qui sempre és un plaer compartir escenari.

Seguidament, la presidenta Sra. Esperança Pèlach i el director Sr. Martí Ferrer, ens van dirigir unes paraules, i es va rendir homenatge als cantaires fundadors Sres Anna Donato, Maria Codina i al Sr Carles Bronsoms fent-los entrega d’una detall floral.

Finalment la presentadora va convidar a l’escenari als excantaires que s’han afegit a la nostra celebració compartint uns assajos, per cantar les últimes peces del concert, que va acabar amb la interpretació dels Segadors juntament amb tot el públic.

 
I com és habitual, tot aniversari te la seva festa, i vam anar cantaires i excantaires a sopar junts per acabar de festejar la celebració.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada