10 de desembre del 2017

Presentació llibre de Música Coral de Josep Viader i Moliner





La Capella Polifònica de Girona i el seu director Martí Ferrer i Bosch faran la presentació del llibre Música Coral. Josep Viader i Moliner. Selecció, pròleg i edició a cura de Martí Ferrer i Bosch el proper  dimarts 12 de desembre a les 20.00 h. a l'auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona.

HI ESTEU TOTS CONVIDATS!!! 
 

Josep Viader i Moliner (Girona 1917-2012), docent, músic, gestor, director coral, compositor, arranjador i un llarg etcètera, ha deixat un extens corpus creatiu amb més pes en l'arranjament, les transcripcions i les adaptacions, però també amb composicions pròpies que escriu segons les possibilitats i necessitats de cada formació vocal per a la qual destina la partitura, amb un profund sentit pràctic sense defugir la riquesa harmònica. Com a músic que s'adapta al grup que té davant, quan acaba la partitura la lliura i és per això que trobem les seves obres disperses en diferents fons personals i, en el millor dels casos, en arxius de formacions musicals. És en aquest context que la publicació d'aquesta antologia amb més de 40 partitures, moltes d'elles inèdites i destinades a diferents tipus de formacions corals, pren especial importància. Aquest volum està pensat principalment per a directors de cor ja que els facilitarà l'accessibilitat i la disponibilitat de gran part del corpus coral de Josep Viader i Moliner.

La publicació d'aquesta partitura ha estat possible gràcies al suport de Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada