30 de desembre del 2017

Resum concerts desembre 2017


Enguany el concert de Nadal, tanca l'any de celebració del 60è aniversari de la coral i l’homenatge pel Centenari del Mestre Viader. El varem oferir el dia 23 de desembre a l’Auditori de Girona. Els assajos han estat especials, perquè hem tingut la presència del pianista Claudi Suzin, els solistes Mercè Frauca i Xavier Mendoza i un petit cor de nens, per interpretar la suite “A 25 de desembre”. Des d’aquí els hi volem donar les gràcies a tots plegats, a la Titon i en Xavier i en Claudi per la seva predisposició a compartir aquests moments amb nosaltres i als nens: Francina, Jana, Bruna, Nora, Alba, Arcadi, Ariadna, Paula, Ivet, Paula, Emma, Àlex, Aina, Sofia, Lucia, Martina, Martí, Joan i Genís.

Un any més hem volgut felicitar-vos les Festes amb un muntatge que intentem fer divertit i més o menys informal.  Si us l’heu perdut només cal que cliqueu al link per poder-lo gaudir. FELICITACIÓ NADAL 2017



Novament el dia 27 varem anar a Les Germanetes dels pobres i com sempre varem gaudir d’una bonica estona cantant amb tots ells unes quantes nadales.




I finalment, com cada any,  per donar per acabades les activitats nadalenques, varem anar a sopar tots plegats!!





 
Ara descansarem uns dies i us esperem a tots a la tornada, amb noves fites i projectes, que esperem us agradin.

BON ANY 2018

PS: Per veure fotografíes podeu anar  a "Retrats de memòria"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada