23 de desembre del 2019

Concert de Nadal 2019


Diumenge 22 vam oferir el nostre concert de Nadal a un lloc tan emblemàtic com La Catedral de Girona. Acompanyats a l’orgue per Pau Riuró i per la soprano Alba Vilar, vam interpretar un repertori amb obres del Mestre gironí Francesc Civil i el Te Deum de Josep Vila i Casañas. Tota la recaptació l’hem donat a La Marató de TV3 que enguany era per les malalties minoritàries.


Entre aquestes dues fotografies hi ha 24 hores de diferència i el vostre escalf. MOLTES GRÀCIES a tots per assistir-hi i per les donacions fetes, veure tot aquest espai ple de gent és una sensació molt especial i engrescadora.


Volem agrair també totes les facilitats que ens han donat el Capitol de la Catedral de Girona, així com el tracte rebut per part del personal encarregat de la Catedral. I també als mitjans de comunicació  Tv Girona, Ràdio Girona FM, Ràdio Salt, diari El Punt Avui, l’Agenda clàssica i l’Ajuntament de Girona que han fet ressò de la nostra activitat.

Us desitgem unes bones Festes i us emplacem a que estigueu atents a les nostres xarxes socials, perquè ja estem preparant un nou projecte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada