3 de desembre del 2019

Concert de Nadal - La Marató


El dia 22 de desembre a les 12,30 del migdia a la Catedral de Girona,  oferirem el nostre concert de Nadal.

El repertori que interpretarem està conformat per peces del Mestre Francesc Civil, de qui l’any vinent es commemorarà el 125 aniversari de naixement. Algunes d’aquestes obres no s’havien cantat abans a Catalunya, fins el concert que vam oferir l’1 de desembre a Granollers

I el Te Deum, un cant d'acció de gràcies que es sol utilitzar en ocasions especials com cerimònies de canonització, l'ordenació de preveres o l'elecció d'un Papa. L'obra que interpretem, va ser composada per Josep Vila i Casañas entre l’any 1999-2000. És una obra coherent amb una estructura harmònica basada sobre la melodia gregoriana original de l'Himne.

La proposta del concert de Nadal sorgeix amb la voluntat de fer un projecte gran, atractiu i donant continuïtat a la tendència que ens ha caracteritzat en les últimes propostes musicals, que és la de fomentar la música de casa nostra, d'autors catalans.

Ens acompanyen en el projecte, l'organista Pau Riuró i la soprano Alba Vilar.

Aquest any col·laborem amb la Marató de TV3 per la qual cosa tots els beneficis d’aquest concert es destinaran a la Marató per les malaties minoritàries.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada