13 de desembre del 2020

Concert de Nadal amb el Grup Proscènium




El proper dia 20 de desembre a les 12:30 a la Catedral de Girona la Capella Polifònica farà el seu concert de Nadal "La dama que havia infantat el sol". 

En aquest concert mentre els actors recitaran el relat Nadalenc, el cor il·lustrarà les diferents escenes amb Nadales tradicionals catalanes harmonitzades per Francesc Civil. 

Aquesta part de lectura anirà a càrrec del grup Procenium, que aquest any celebren els 40 anys dels Pastorets de Girona . 

Les entrades per aquest concert estan exhaurides, però el mateix dia a les 16h a la plaça dels Apòstols, oferirem una cantada de nadales.


Podeu adquirir entrades gratuïtes al següent link

Entrades cantada de nadales per la Marató

TAQUILLA INVERSA

Els beneficis d'aquest concert es destinaran a la Marató de TV3

 

 GRUP PROSCENIUM 

El grup Procenium va iniciar la seva activitat teatral a la ciutat de Girona l'any 1962 i s'ha convertit en una veritable escola teatral.

El grup Procenium no s'ha limitat a "fer" teatre, sinó que ha abastat un concepte molt més ample que comença amb obretes representades a l'aire lliure, per passar al teatre català representades en sales tancades, organitzar vetllades i presentar-les, teatre per la mainada i jovent, lectures teatralitzades, fins a obrir la Sala independent de teatre La Planeta.

Cal remarcar l'organització, gestió i direcció que el Grup Procènium, amb Joan Ribas sempre al cap davant, dels Pastorets de Girona, que enguany celebren els 40 anys!.

Els pastorets de Girona  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada