21 de desembre del 2020

Concerts de Nadal 2020

Aquest diumenge vam oferir les nostres actuacions de Nadal, en un dels anys més difícils i alhora més gratificants.

Vam tenir tres somnis, el primer va ser reprendre la nostra secció infantil a la que hem anomenat GiroNins Coral i que la seva presentació en públic fos en el nostre concert de Nadal.

El Covid, les restriccions, confinaments, limitacions de tot tipus, ens han posat les coses força difícils, hem hagut de buscar solucions a mida que els inconvenients sorgien, però ho hem fet i aquest somni s’ha vist fet realitat, GiroNins va cantar per primer cop en el concert d’enguany.

El segon somni va ser tenir amb nosaltres a destacats professionals.

Begoña Alberdi, una gran soprano amb una veu impressionant. Sentir-la cantar des de casa seva per donar ànims als professionals que estaven al peu del canó, va ser inspirador. Li vàrem fer una proposta i va dir que sí amb un entusiasme encisador, i una gran humanitat, que va fer fàcil veure part d'aquest segon somni complert.
La col·laboració del Grup Proscenium que aquest any celebren el 40è aniversari, també va ser una proposta acceptada sense dubtes i amb il·lusió.

I l'organista Pau Riuró, fent sonar un instrument poderós i ple de matissos.

I vam tenir un tercer somni, omplir la Catedral de Girona un any més i poder recollir força diners per la Marató de TV3. I aquí hem de donar les gràcies per totes les facilitats que ens han donat el Capítol de la Catedral de Girona, així com el tracte rebut i els esforços fets per part del personal encarregat de la Catedral. I també als mitjans de comunicació  Tv Girona, Ràdio Girona FM, diari El Punt Avui, l’Agenda clàssica que han fet ressò de la nostra activitat i a la Marató de TV3 i a l’Ajuntament de Girona que sense la seva col·laboració la Cantada de Nadales de la tarda, no hagués estat possible. I per acabar, GRÀCIES al públic per assistir, en menys de 24 hores les entrades van quedar exhaurides, malgrat restriccions i mesures, tots plegats heu fet possible aquest tercer somni. 


Us desitgem de tot cor que tingueu unes Bones Festes i us animem a que estigueu atents a les nostres xarxes socials, perquè ja estem preparant uns altres projectes que us sorpendran!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada