7 de desembre del 2020

CONCERT DE NADAL amb la coral infantil GiroNins

 

CONCERT DE NADAL!



                                                LA DAMA QUE HAVIA INFANTAT EL SOL

A quest és el títol del nostre concert, inspirat amb la balada nadalenca que va escriure el mestre Francesc civil i que serà interpretada pel grup de mitjans de la coral GiroNins, la Nova filial de la Capella polifònica de Girona.  Aquesta serà la primera actuació de la coral infantil desprès de la seva reactivació l'octubre del 2020. Sens dubte aquest serà un dels moments més entranyables del concert.  

Us recordem que el concert serà el proper dia 20 de desembre de 2020 a les 12:30h a la Catedral de GironaLes entrades es podeu obtenir seguint el següent enllaç: 

Entrades concert de Nadal  

 


També, el mateix dia 20 de desembre a les 16:00h de la tarda, hi haurà la Cantada de Nadales a la plaça dels apòstols on la Capella Polifònica de Girona i la soprano Begoña Alberdi oferiran unes cançons de Nadal.  Les entrades les podreu obtenir properament a L'auditori de Girona. 

ATENCIÓ: Les entrades dels dos concerts son TAQUILLA INVERSA (Els beneficis d'aquest concert es destinaran a la Marató de TV3)

 


 
 
CORAL INFANTIL GIRONINS 
La coral GiroNins neix a l'Octubre del 2020. És una coral infantil impulsada per la Capella Polifònica de Girona, que vol desvetllar el goig pel cant coral, l'estima per les nostres cançons i el desenvolupament integral dels infants en els valors del cant coral.
La coral Infantil GiroNins està liderat per un equip de persones apassionades pel cant coral i amb la docència al centre de les seves trajectòries professionals, Martí Ferrer i Bosch n'és el director musical i artístic. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada