10 de desembre del 2020

DOBLE CONCERT DE NADAL AMB La Sorpano BEGOÑA ALBERDI!

 


Sens dubte, un des moments més especials dels dos concerts que la Capella Polifònica oferirà el proper  dia 20 de Desembre, serà la participació de la gran Soprano Begoña Alberdi, amb qui tindrem el goig de cantar algunes peces de nadal, tant al concert del migdia a la catedral com a la cantada de nadales a la tarda a la Plaça dels apòstols.   

Les entrades del concert al migdia a la Catedral esta exhaurides però encara es poden adquirir les entrades per la CANTADA DE NADALES a les 16:00h a la Plaça dels Apòstols seguint aquest enllaç: 

https://gironacultura.koobin.com/capellapolifonica2020

TAQUILLA INVERSA

Els beneficis d'aquest concert es destinaran a la Marató de TV3

 


BEGOÑA ALBERDI

Nascuda a Barcelona , és una de les veus més reconegudes en el mon de la lírica actual.

La bellesa de la seva veu, la tècnica acurada i l'exquisit fraseig la converteixen en una excel.lent cantant.

La seva llarga experiència en l'òpera s'inicia al 1989 que es va estrenar com Orfeo de Eurídice de Gluck amb mes de 270 representacions en el Gran Teatre del Liceu

de Barcelona i moltes altres en teatres d'òpera de tot el mon.

La seva dilatada experiència en la disciplina de teatre de text, fa que Begoña Alberdi sigui una cantant /actriu molt valorada per els directors d'escena.

Ha compartit escenari amb cantants de la talla de Montserrat Caballé, Plácido Domingo, Josep Carreras, Eva Marton, o Edita Gruberova i amb els més reconeguts directors d'orquestra.

Ha actuat en la Ciutat del Vaticà per Benet XVI i va ser la protagonista de l'obertura dels Jocs del Mediterrani 2018 a Tarragona.

Te tres treballs discogràfics, i ha publicat un llibre "Método Alberdi" que ensenya a l'escola que porta el seu nom.

La seva popularitat ha crescut per ser la primera soprano que va tenir la iniciativa de cantar cada dia des de el balcó de casa seva durant el confinament per agrair als Serveis Sanitaris la seva feina en aquesta pandèmia i per cantar "El cant dels ocells" a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona per celebrar el Sant Jordi 2020. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada